Nieuwe klant

Verdubbeling van de afspraak, zo weet je zeker dat er genoeg tijd is.

Wat moet je doen? Plan een afspraak van een kwartier. Benoem in de afspraakomschrijving dat je gebruik wilt maken van de actie en wij maken er een half uur van!
nieuwe-klant
Apple hulp - Mac hulp .nu
4.8
Gebaseerd op 77 beoordelingen
powered by Google
Michelle HamelinkMichelle Hamelink
18:08 04 Apr 24
De beste! Ben al meer dan 5 jaar een zeer tevreden klant. Mijn collega’s en ik kunnen écht niet zonder Sander. Hij heeft altijd overal een oplossing voor. Hij is zeer vakkundig en betrouwbaar. Ook denkt hij echt mee met onze organisatie en staat hij altijd voor ons klaar. Onwijs blij, mega aanrader!
Henk van BergenHenk van Bergen
13:09 21 Mar 24
Sander wist ons probleem binnen de gestelde tijd te verhelpen en heeft nog andere dingen nagekeken en zonodig aangepast.Wij zijn tevreden, Sander is een goede keus bij MAC problemen.
Rudolph HülsenbeckRudolph Hülsenbeck
15:15 14 Mar 24
Omdat perfectie niet bestaat geef ik hier vier sterren, maar ik ben zéér tevreden over de manier waarop Mac Hulp (Sander) me geholpen heeft. Het issue was een overgang van oude naar een nieuwe iPhone allerlei Microsoft Office apps weer aan het werk te krijgen. Zonder zijn hulp was dit een onmogelijkheid gebleven (want Microsoft biedt geen service waar je iets aan hebt).Kalm, snel vriendelijk werd de synchronisatie tot stand gebracht, en ook nog met een grap er tussendoor. Money well spent! Aanrader.
Claudia KolgenClaudia Kolgen
08:27 05 Feb 24
Sander heeft mij heel goed geholpen met mijn laptop. Hij is rustig en kan goed luisteren. Ik zal hem zeker aanbevelen.
Peter TordoirPeter Tordoir
18:13 02 Feb 24
Efficiënt heelPrettig !
eva van joosteva van joost
13:55 02 Feb 24
Probleem is snel en deskundig opgelost
Edgar MulderEdgar Mulder
10:39 02 Feb 24
Sander heeft een enorme kennis en is in staat om je heel snel te helpen. Echt waar voor je geld.
Michiel KuijpersMichiel Kuijpers
09:35 02 Feb 24
Claudia SinooClaudia Sinoo
13:32 22 Dec 23
Heeeeel erg tevreden met de Apple hulp aan huis van Sander! Ik zat met allerlei problemen en onduidelijkheden over mijn mac en iphone waar ik maar niet uitkwam en wat het werken erg omslachtig en frustrerend maakte. In 1 avond is alles opgelost! Ik heb al mijn vragen kunnen stellen en voor bijna alles bleek gewoon een oplossing te zijn. De enige spijt die ik heb is dat ik dit niet eerder heb gedaan :-). Aanrader dus! Zeker als je nieuw bent met Apple, zoals ik.
Marie OosterbaanMarie Oosterbaan
14:21 30 Oct 23
Machteld van ReesMachteld van Rees
12:04 25 Sep 23
Sander is super behulpzaam en geduldig om je overal doorheen te loodsen en je problemen op te lossen. Aanrader!
Marcel de JongMarcel de Jong
19:09 23 Sep 23
Prima service, deskundig en erg goede uitleg.
Hans J. LenaertsHans J. Lenaerts
22:48 14 Sep 23
Esther KoetsierEsther Koetsier
09:42 18 Jan 23
Sander helpt ons telkens weer structuur aan te brengen in de chaos van mailadressen, iCloud, back-ups, updates etc. en dat op een deskundige, rustige en prettige manier. Fijn dat dit zowel op afstand kan als thuis.,
Daan WagenaarDaan Wagenaar
12:19 09 Nov 22
Erg tevreden met de service. Snelle reactie en erg beleefd.
Anouk BikkelAnouk Bikkel
13:39 02 Nov 22
Sander is de beste. Altijd behulpzaam en fixt alles
IsaIsa
19:51 04 Oct 22
Ik ben supersnel en goed geholpen met trage Mac, hij draait weer als een zonnetje! Ook had ik wat mailproblemen, die waren zo verholpen! Zeker een aanrader
mieke bosmieke bos
14:38 29 Sep 22
Machulp.nu staat altijd voor me klaar. Snel en makkelijk! Ik ben er erg tevreden mee!
HansHans
16:26 11 Aug 22
Sander van Machulp is geweldig. En niet alleen voor mijn Mac problemen. Ook problemen met mijn Samsung (Android) en Mede8er videostreamer loste hij voor me op. Klantvriendelijkheid krijgt bij Machulp een nieuwe dimensie
Marleen de JongMarleen de Jong
11:12 16 Apr 16
Ik ben supergoed geholpen door Machulp!Mijn trackpad van mijn 3,5 jaar oude MacBook Pro was op hol geslagen.Sander kwam dezelfde dag nog langs en heeft meteen het probleem geconstateerd. Er moest een nieuwe besteld worden en hij raadde me ook aan meteen een nieuwe harde schijf te nemen en alles opnieuw te updaten en te versnellen. Een paar dagen later was de bestelling binnen en is mijn computer nog voor het weekend gemaakt en vernieuwd. Super fijn dat ik niet de deur uit hoefde of lang moest wachten totdat ik mijn computer weer kon gebruiken.Ik kreeg van te voren een eerlijke prijsopgave en deze viel achteraf zelfs mee.Ik heb weer een nieuwe computer en ben superblij!
js_loader